SMASBeSt Inspiration #19

13 Jul

SMASBeSt Inspiration #19

PITUTUR MBAH KAKUNG

Urib ing dunyo, minangkane mampir ngombe, kudu nrimo, kudu sabar, kudu momong karo awake dhewe ugo wong liyo, syukur karo sing kuoso.

Sifat adigang, adigong, adiguno ra bakal menangake lakon…!

Ojo dumeh dadi wong biso, ojo dumeh dadi wong sugih, ojo dumeh dadi wong kanggo, kui kabeh namung pacoban urip.

Balong biso ajur, bondo biso enthek!, wong bagus ora saklawase, wong ayu ora saksuene, ora ono sing langgeng layane ALLAH Swt

Sing jujur ora ngapusi, sing pinter ojo keblinger…. Nek koe kroso loro di jiwet, ojo njiwet wong liyo, sing do eleng ngger… le mu dadi..menungso

(Visited 52 times, 1 visits today)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

2 + 1 =